Arrangementer (individuelle)
Visioner
Målgruppe
Centerrådet
Aktiviteter (faste)
Husorden
Egetofts frivillige
Mediecenter
Udlån af lokaler
Foto
Links
Kontakt

  Egetofts frivillige

Frivilligt job – det er spændende at møde nye mennesker, frivilligt arbejde giver overskud. Mange frivillige gør et stort arbejde på Egetoft.

På Egetoft har vi altid brug for dig som frivillig, mulighederne for at vælge en opgave, som du har lyst til er mange. Det kan være fordi du har lyst til at lære andre en færdighed som du er god til. Det kan også være ønsket om at være sammen med andre om en eller anden aktivitet, eks. at trave tur sammen, eller det kan være praktisk arbejde eks. i cafeen, hertil tilbyder vi et hygiejnekursus.

Som frivillig er man med i en del af et netværk med andre frivillige, vi har bl.a. et årligt arrangement, som altid har et spændende indhold, foredrag, aktivitet og god mad.

Bliv frivillig på EgetoftVi har for længst rundet 100 frivillige, men det betyder ikke, at du skal tænke, at så er der ikke brug for flere. Vi har hele tiden brug for nye kræfter, der er hele tiden nye og anderledes opgaver at løse. Så har du lyst til at være med i et fællesskab og yde en indsats til gavn og glæde for Egetoft, skal du blot henvende dig.
Opgaverne kan være mangeartede, eks. har vi ofte brug for hjælp i opvasken, eller at du en enkelt dag tager en tørn i køkkenet i forbindelse med store arrangementer i huset.
Det at være frivillig er frivillig, derfor er det dig som bestemmer hvornår og hvor meget du vil bidrage, eks. en formiddag eller eftermiddag om ugen, hver 14. dag eller en dag engang imellem. Fortæl os hvad du er interesseret i og vi kan finde en opgave til dig.
Se nærmere på frivilligcenter Egtveds hjemmeside:
http://frivilligcenter-egtved.dk/

Forsikringsforhold for frivillige er der oplyst nærmere om af Vejle Kommune i møde på Fælles Forums møde d. 28/5 2019


.